prosperity.jpgEzért az 1. napon a prosperitás témájában forródrót drillel fogod megtalálni a régebbi ellenposz-tulátumokat. Akik megcsinálták olyan érzésük született, mintha egy maszkot vettek volna le az arcukról.

Ha nem prosperálsz akkor biztos lehetsz abban, hogy vannak vámpír személyiségeid. A 2. napon megtu-dod, hogy ezeknek a lényeknek - akik a sikerességedet elveszik - milyen szaguk, jellegzetességük van, pl. milyen szavakat használnak stb.

A 3. nap jön az igazi móka. Képzeljétek, van egy számítógép (SIR), ez olyan mint egy google Ronhoz, ezen a gépen minden iránylevél, bulletin, kongresszus, alapok, ACC-k... szóval minden rajta van. Beütötték a "PROSPERITY" szót és 350 referencia jött ki, ezt áttanulmányozták és arra jöttek rá, hogy a prosperitásnak 24 törvénye van. Valamelyik törvényt 30 referencia írja le. Szóval ha prosperálni akarsz, mind a 24 törvényt ismerned és alkalmaznod kell. Ezek törvények, ha 1-et nem tudsz, az is padlóra küldhet. 

Jön még a 4. nap ahol az adminskálád kerül napirendre. Majd a következő napokban a szervezési táblád lesz kidolgozva. Csakhogy minden a helyére kerüljön. Pl. a 7-es osztályod ahol a BE, DO és HAVE található, vajon elfoglalod a posztokat? Az életednek Te vagy az ügyvezetője, vagy édesanyád? Az 1-es osztályban jó etika tisztje vagy magadnak?

Egyébként erre a 24 törvényes dologra nem olyan rég jöttek rá; Emánuel (a világ legjobb előadója) amióta megcsinálta 2x-esére ment fel a statja, pedig ő előtte sem volt semmi. Volt egy fazon aki milliomos volt, és e program megcsinálása után ő lett az első szcientológus milliárdos (dollárban). 

audi8.jpgCsináltak egy felmérést, hogy egy szcientológus mitől érezné magát boldognak? 100%-osan az a válasz jött ki, hogy ELEGENDŐ PÉNZ a következő 3 dologhoz:

1. Felmenni a Hídon 

2. Hozzájárulni a Szcientológia ter-jeszkedéséhez

3. Megfelelő életszínvonal

És ha bármelyik hiányzik a 3 közül, akkor nem vagy boldog. Szóval ha adományozol, de nem mész fel a Hídon nem vagy boldog. Felmész a Hídon, de nem érzed megfelelőnek az életszínvonalad, szintén zenész. 

Magyarországon 4000 szcientológus van, aki nem halad semerre csak ping-pongoznak az akadályok között, és megtalálták a Miértet: nem alkalmazzák az életükre ezt a 24 törvényt.

Szóval neked megvan a lehetőséged. Most 26-án, vagy október 23-án a Freewindsen, mindössze fél áron megcsinálható ez a 8 napos szeminárium. Küldj egy "Freewinds"-et a posztulatum@gmail.com -ra a részletekért!

Ha esetleg úgy véled, hogy nem reális a Freewinds még, lesz egy kibogozó szeminárium e hét végén (szept 28-29) ahol egy azonnal működő eszközt kapsz kibogozásodra! Hívj: 30-388-6660

Infinity-Bridge.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://szeminariumok.blog.hu/api/trackback/id/tr995528321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása