Annyian voltak a múltkor, hogy fizikailag nem fértek be. Olyan 80-an lehettünk és ahol az előadás van ott 40-en férnek be és van két oldalról terem ahol ha benne vagy az első 10-ben akkor látsz az előadóból egy szeletet, kb 20 ember csak benézett  (lásd a fotón) és mondták nekik hogy lesz a jövő héten is. Szóval a helyedben én már 5-re, max fél 6-ra odamennék és lefoglalnám a helyemet!

 

Ez az előadás tökéletesen demonstrálja a túléléstámogató figyelmet, tényleg olyan adatokat kapsz amelyeket azonnal hasznosíthatsz. Azt mondja nekem egy OTV-ös (ha nem érted, majd kérdezz rá)- aki a nézőközönség része volt -, hogy most értette meg mit jelent a "fixálódás" és ahogy mondta, én is rájöttem valamire ezzel kapcsolatban. Ahhoz képest, hogy ez egy bevezető előadás, tud nagyon újakat mondani.

Szóval mindegy hogy régi motoros, vagy új virgács vagy ezt meg kell nézned!

 

Mitől lesz több pénzünk?

Mi a pénz valójában?

Honnan van egyikünknek több, a másikunknak kevesebb?

Volt már olyan, hogy megbüntettek?

És olyan, hogy csak úgy jött a pénz?

 

Péntek este Leveleki Zsolt tart egy ingyenes előadást a pénzről - amit nem olyan régen Amerikában tanult meg.

 

Időpont: 2010-10-01, Péntek, 18:00

Helyszín: Városmajor Misszió, Moszkva tér 11.

Belépő: "Szikla Jövök" /reportok@gmail.com/

 

Olvass Duncan Shelley könyveket!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeminariumok.blog.hu/api/trackback/id/tr462281478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása