flag.jpg.

Gerald Peissl, Flag ügyvezető előadásában

2014. május 14. szerda, 18:00 MEDOSZ Hotel

Belépő: 1.000 Ft és egy "Szikla jövök" tárgyú mail a posztulatum@gmail.com 

 .

- Hogyan kezelj egy személyt, aki nem nyúl ki a Szcientológiáért?

- Hogyan tudsz egy személyt érdeklődésig felhozni BÁRMIVEL KAPCSOLATBAN?

- Hogyan érd el, hogy egy személy abbahagyja a kudarcok sorozatát és elkezdjen túlélni?

 

kavics.jpg.

Fedezd fel, miként vált a Halálos négyes elveszett techhé, és a Tech Aranykora II. hogyan állította teljes mértékben helyre. Ez az a technológia, amellyel bárkit be lehet hozni a Szcientológiába, újjáéleszteni olyanokat, akik leestek a Hídról, és számos más alkalmazása is van az életre vonatkozóan.

 .

 

Ez a szeminárium pontosan felvázolja, mi is történt ezzel a 80%-ban elveszett technológiával, miként állították helyre, hogyan tudod azonnal használni, valamint a drillek és a gyakorlatok tanulópáros megoldással elérik, hogy alkalmazd ezt a hihetetlen techet magadon és másokon!

 

hídalagút.jpg.

Egyébként voltunk Dániában pár hónapja ezen a szemináriumon és tényleg nagyon ütős volt. Van egy FSM-es fickó, aki már 1000 embert indított el a hídon és ő csak ezt a techet használja, volt egy nővér akivel csak úgy útközben találkozott, és megemlítette, hogy szeret ő is segíteni és azóta ez a nővér már a Flagban munkatárs. Aztán volt egy szomszédasszonya akivel még soha nem kommunikált és megkérdezte, hogy "Ön szerint nehéz segíteni egy férfinak?", az eredmény önmagáért beszélt! :)

Tehát legyél Te is OTT!

ARC,

Szikla

30-3789-534

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szeminariumok.blog.hu/api/trackback/id/tr756153614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása