action.jpgAntonino kezdte el az előadást, valójában nem igazán tudom megmondani, hogy miről beszélt, de hogy hogyan azt teljesen rögzítettem. Nem reális, hogy ilyen extra magas tónuson folyamatosan lehet kommunikálni, de ő megcsinálta. Aztán kiderült, hogy hogy lett ő előadó. Volt egy előadáson, ahol úgy ült ott, hogy ez bla bla és picit lenézte a témát, de aztán az előadó felolvasott egy LRH adatot, és ezt úgy, hogy úgy döntött hogy ő is előadó lesz, és olyan mint ez a fickó....

Na a következő előadó Romano volt aki elmondta, hogy amiről beszélt az Antonino, arról az előadásról, azt ő tartotta. Hihetetlen demonstrációs érzékkel mutatta be azt amikor a fazon egy elmekváriumban úszkál, de csak ott ahol nem találkozik az ellenséges személlyel, aki nem jelent neki semmit, de mégis folyton azon van a figyelme. Na és elmondta, hogy ő is úgy lett előadó, hogy egy előadáson volt és azt mondta olyan akar lenni, mint az az előadó akit úgy hívnak, hogy EMANUEL!

Hát barátaim, ilyen ember még nincs egy a Földön. Ez az Emanuel gyerek feljött a színpadra és onnantól kezdve a teljes figyelmed csak rajta volt, és mintha a közönség egy legóvár lenne, szépen rakosgatta el a reaktív legódarabokat és csak jöttél fel, egyre feljebb a tónuson és közben olyan IGAZ adatokat mondott, hogy minden csacsogó, aggódó konsziderációd eltávozott. 

Ilyen pl. az, hogy az elképzelések eltörlik a tényeket. Demonstrálta is, 5 embert 1 percen belül akart és kapott is a színpadon. 

Na most ha lehetőséged van rá, akkor kerülj velük kommba (hívj fel 30-388-6660 és intézek egy 20 perces lehetőséget) illetve van 4 szeminárium amire még benevezhetsz, CSAK nálam, ezek ingyenesek! Küldj egy "VASÁRNAP"-ot ha pl. vasárnapra akarsz jönni a posztulatum@gmail.com -ra.

VASÁRNAP 16 óra

AZ ETIKA MŰKÖDÉSBEN

pénz1.jpgMilyen kapcsolatban áll az etika a pénzügyekkel?

Milyen akciók hoznak ki a teherből?

A pénzügyi siker miért múlik az etika tech jó alkalmazásától?

Hogyan tudod jobban konfrontálni a gonoszt?

-

HÉTFŐ 19:00

A SZERELEM 3 TÍPUSA

Mi a kapcsolat a szex, az evés és a halál között?

Hogyan tudod csodálattal lebontani a korlátokat?

Miféle részecske a csodálat?

Mi a szerelem 3 típusa?

KEDD 19:00

HOGYAN LEHET JÁTSZMÁD ESET HELYETT

jatszma.jpg

Mi az egyetlen dolog, amit nem lehet törölni?

Mit veszít el a személ, ha ennyire belemerül a problémáiba?

Mi a kulcs a boldogsághoz?

-

SZERDA 19:00

AZ OK ANATÓMIÁJA

Mit kell tenned, ha kontrollálni akrod önmagad?

Mi az, amit a thetán a legkevésbé képes tolerálni?

A bejegyzés trackback címe:

https://szeminariumok.blog.hu/api/trackback/id/tr515499936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása